Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Familjeträning Södermalm

HT 2020 startar den 28 augusti och avslutas den 19 december.

Detta är capoeira träning för dig som vill vara närvarande med din familj även när du tränar. Hela familjen lär sig capoeira tillsammans och delar denna träningsform med varandra vid varje veckoslut. Alla är välkomna och Mestre Kiura ser till att ni alla går svettiga och nöjda ifrån träningen oavsett vilken ålder man är i. Här bygger vi tillsammans massor av minnen samt känslan av Familj gör sig påmind så snart man stiger in in tränings lokalen.

Familjerna tränar tillsammans fredagar och söndagar samt att man även har möjlighet att träna själv, vuxen som barn, i andra grupper med ett extra tillägg i avgiften (se avgifter längre ner på sidan). Observera att vi håller stängt när skolor har lov eller stängt för storhelg.

Fredagar kl 18.30-19.30 i Södermalmsskolan, Timmermansgatan 21, Mariatorget. Ingång på innegården baksidan! Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolan innergård. Gå in på gården via Sankt Paulsgatan och i hörnet finns ingången. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Gympasalen finns på våning 4 och hiss saknas.

Söndagar kl 11-12.30 i Eriksdalsskolan, gymnastiksal 4, Ringvägen 58-66. Inne på skolgården, separat byggnad.

Terminsavgift: 2 100 kr/ Termin hela familjen plus tillägg 100 kr per person för obligatorisk försäkring som gäller helår. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle. 

Tillkommer även 500kr/barn och 900kr/vuxen i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla tränar en hel helg och får sina nya bälten. Mer information kommer om detta i slutet av terminen. Om man vill träna separat i vuxna gruppen eller barngruppen resterande av dagarna under veckan så uppmuntrar vi familjerna att göra så och det görs med ett tillägg om 500 kr per vuxen /termin och 300 kr per barn/termin. Om ni är fyra eller fler i familjen som vill ta del av detta så är det det 300 kr extra/termin oavsett vuxen eller barn.

Betala till:

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: