Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Nyheter!

Batizado-bandet kan ni redan hämta ut denna vecka hämta ut i samband med klasserna, kassan är öppen hela veckan i hallarna.

NY INFO- Batizado Viking Capoeira Senzala ändrar plats och tid! Batizado denna termin kommer endast ske för barn upp till 15 år då alla hallar och gymnastiksalar inte tillåter något annat dessa tider. Vi kommer istället dela upp våra barngrupper och göra Batizado för barnen lokalt istället. Här är tid och plats för barngrupperna:

Barngrupper Södermalm- Måndag 7 december kl 17-19 i Eriksdalsskolan

Barngrupper Odenplan- Tisdag 8 december kl 17-19 i Gustav Vasa Skola

Barngrupper i Aspudden, Huddinge & Vårby – Lördag 12 december kl 11-13 i Skärholmshallen

Detaljerad schema och mer info maila till kiura@stockholmcapoeira.se eller prata med Professora Kiki på plats. Informationsblad kommer även delas ut till våra små elever. Mestre Kiura hälsar att det är viktigt att vi går ända in i mål med barnen denna termin oavsett samt att vi avslutar året med Batizado/gradering och firar våra barns framgångar dom har tränat för i år precis som vi alltid har gjort <3 !

https://youtu.be/0WAbJ8-wpjk
Our Brother & Sisters in Mocambique PROWED Family Mestre Kiura Senzala!

Meddelande till våra medlemmar gäller endast Vuxna/Ungdomar per 20-11-02: Smittspridning av covid 19 har ökat och med detta så får vi rekommendationer från RF (Riksidrottsförbundet) som vi ser till att följa. Rekommendationerna är att man fortsätter med alla barn och ungdomsklasser som vanligt. Dock är det rekommendenderat att vuxna håller sig borta från idrottsanläggningar och gym i 3 veckor. Då vi har vuxna och ungdomar i samma klasser så stänger vi inte ner något under denna period men det är super viktigt att ni sätter handen på hjärtat och ser till att ni tar ansvar för att vi gemensamt kan hålla klubben öppen och säkrar din egen hälsa samt alla andras runt om dig. Alla vuxna rekommenderas ett uppehåll i 3 veckor på eget ansvar men om ni väljer att träna så bör du använda munskydd, hålla distans samt ta med dig egen handsprit så att du under träningspasset säkrar dina händer samt håll distans. Detta gäller även família grupperna . Att träna och hålla lungor och hjärta i form är minst lika viktigt så därför väljer Mestre att fortsätta att ge klasser men vi måste ta till åtgärder som nämns ovan så att vi ändå ser till att vara seriösa i denna globala pandemi som råder och gemensamt skapa ett capoeira-rum som känns trygg för alla. Detta gäller till en början hela november månad. En YouTube kanal för Mestre Kiuras klasser kommer sättas upp den 2 november och vi återkommer med länkadressen för detta så snart den är uppe och rullar.

Flera viktiga regler måste följas:

  1. Var ombytt när du kommer till träningen och se till att dina ytterkläder och väskor läggs på en säker plats. Detta gäller även alla barn, se till att ditt barn är ombytt redan vid ankomst. Detta för att undvika smittspridning i omklädningsrum.
  2. Inga föräldrar eller andra som inte tränar får vistas i lokalen. Endast undantaget är för barn som provtränar och behöver ha sina föräldrar med för att känna trygghet vid den nya miljön. Lämna ditt barn vid dörren vid start och vi öppnar salen 5 minuter innan klassen slutar för hämtning. Samma gäller här- safe distance ansvar för alla dock får vi hjälpas åt med utmaningen av trånga utrymmen. Vi tillsammans hittar ett bra sätt att organisera upp oss för lämning och hämtning av barn.
  3. Påminn varandra om safe distance då det är lätt att man glömmer bort. Det är mänskligt att man kommer av sig så en vänlig ton när vi påminner varandra om att ta ett steg tillbaka är ett måste för att inte skapa kaos.
  4. Minsta lilla förkylning symtom på dig eller ditt barn: Stanna hemma. Upptäcks symtom under klass blir man hemskickad omgående. Inga chanser alls tas vid denna bedömning och visad respekt för ledaren som tar beslutet är ett krav. Självklart är man välkommen tillbaka när man är frisk igen och har följt hälsomyndighetens råd vad gäller när man är förkyld.
  5. Dela inte vattenflaska med någon.

Har du aldrig tränat capoeira eller har du kanske tagit en längre paus ifrån din capoeira träning och vill återuppta denna konstform igen? Mestre Kiura tränar elever på alla nivåer och ser till att pusha alla på individuell nivå och driver alla klasser med stor dos av passion. Mestre Kiura har utövat capoeira i över 30 år och klassen är autentisk med klasserna han höll för sina elever i Rio de Janeiro. Kom gärna och provträna innan du bestämmer dig för att fortsätta och bli en capoeirista. Nya medlemmar är välkomna under hela terminen och tas väl hand för att komma in träningen så smidigt som möjligt Vi ser till att du får en bra start och grund att stå på!

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar:

    •