Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Barn Vårby Gård

BARNGRUPP VÅRBY GÅRD

TYVÄRR BEHÖVER VI STÄLLA IN ALLA KLASSER FÖR VT-2021 DÅ LOKALEN TILLÅTER UNDER PANDEMIN ETT LÄGRE ANTAL PLATSER MOT VAD VI HAR ELEVER OCH DÄRFÖR HAR VI BESLUTAT ATT VI STÄLLER IN ISTÄLLET FÖR ATT VÄLJA UT NÅGRA FÅ SOM FÅR TRÄNA. JAG HOPPAS OCH TROR ATT TILL HT 2021 KOMMER VI ALLA HA ETT NORMALT LIV IGEN OCH DÅ ÖSER VI PÅ MED CAPOEIRA I VÅRT KÄRA VÅRBY IGEN <3 ! // PROFESSORA KIKI DE MARÉ

 Observera att vi håller stängt när skolor har lov eller stängt för storhelg.

Ledare Professora Kiki de maré är elev till Mestre Kiura och har utövat capoeira i närmare 20 år . Prioriteringen i Mestre Kiuras skola är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism och han ser till att alla ledare i föreningen utbildar sig hos honom innan man får starta egna klasser. Kom gärna och provträna en gång innan ni bestämmer er för att skriva in er för terminsträning.

Vårbyhallen (motionsrum) Ingång vid Vårbyskolan. T-bana Röda linjen “Vårby Gård”

Barngrupp 6-9 år Lörd. kl 13:00-14:00 i Vårbyskolan

Barngrupp 10 år och uppåt: Lörd. kl 14:00-15:00 i Vårbyskolan

Drop in hela terminen!

PRIS: 400kr/ Termin/barn. Plus 100 kr försäkring som betalas en gång om året. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya bälten. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: