Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Barn Vårby Gård

BARNGRUPP VÅRBY GÅRD

HT 2021 startar den 4 september och avslutas den 11 december! Observera att vi håller stängt när skolor har lov eller stängt för storhelg. Dessa dagar är klasserna inställda p g a lov:
2021-11-06 Höstlov  

VT 2022 startar lördagen den 29 januari samma plats och tider som nedan!

Ledare Professora Kiki de maré är elev till Mestre Kiura och har utövat capoeira i närmare 20 år . Prioriteringen i Mestre Kiuras skola är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism och han ser till att alla ledare i föreningen utbildar sig hos honom innan man får starta egna klasser. Kom gärna och provträna en gång innan ni bestämmer er för att skriva in er för terminsträning.

Vårbyhallen (motionsrum) Ingång vid Vårbyskolan. T-bana Röda linjen “Vårby Gård”

Barngrupp 7-16: Lörd. kl 14:00-15:00 i Vårbyskolan

Drop in hela terminen!

PRIS: 400kr/ Termin/barn. Plus 100 kr försäkring som betalas en gång om året. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya bälten. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Ta er gärna igenom vår ”brain-mapp” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: