Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Barn Hammarby Sjöstad

BARNGRUPP HAMMARBY SJÖSTAD

Mestre Kiura har en unik form av barnträning där han tränar sina små elever med en varm hand. Prioriteringen för Mestre Kiura är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism! Kom gärna och provträna en gång och sedan bestämmer er för om ni vill att ert barn ska vara med och träna capoeira med Mestre Kiura.

HT 2021 startar den 28 augusti och avslutas den 11 december! Observera att vi håller stängt när skolor har lov eller stängt för storhelg. Dessa dagar är klasserna inställda p g a lov:
2021-11-06 Höstlov

VT 2022 startar lördagen den 22 januari samma plats och tider som nedan!

BARNGRUPP 6-12 ÅR

Lördagar kl 14:00-15:00

Sjöstadsskolan- Ingång från baksidan, Hammarby Allé 74-76

Drop in hela terminen! Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

PRIS: 1 100 kr/ Termin/barn. Plus 100 kr försäkring/elev som betalas en gång om året. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya rep. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Ta er gärna igenom vår ”brain-mapp” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711 eller Swish nr 123 326 53 52 Capoeira Club Cultura Brasileira

Fyll i nedan intresseformulär så  kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: