Barn Hammarby Sjöstad

BARNGRUPP HAMMARBY SJÖSTAD

Mestre Kiura har en unik form av barnträning där han tränar sina små elever med en varm hand. Prioriteringen för Mestre Kiura är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism! Kom gärna och provträna en gång och sedan bestämmer er för om ni vill att ert barn ska vara med och träna capoeira med Mestre Kiura.

Då det sker vissa förändringar ibland så rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook Capoeira Club Cultura Brasileira (klicka på ikonen F här ovanför i bild) eller läs på vår hemsida Nyheter https://www.stockholmcapoeira.se/nyheter/ under terminens gång så ni är uppdaterade.

VT 2024 startar lörd. den 27 januari och avslutas lörd. den 25 maj. Stängda dagar för lov är 240301, 240330, 240405 samt 240510.

BARNGRUPP 7-12 ÅR

Lördagar kl 14:00-15:00

Sjöstadsskolan- Ingång från baksidan, Hammarby Allé 74-76

Drop in hela terminen! Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

PRIS: 1 400 kr/ Termin/barn (försäkring ingår) Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort vid första träningstillfället. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya rep. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Ta er gärna igenom vår ”brain-mapp” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711 eller Swish nr 123 326 53 52 Capoeira Club Cultura Brasileira

Fyll i nedan intresseformulär så  kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: