Familjeträning Mariatorget & Hammarby Sjöstad

Detta är capoeira träning för dig som vill vara närvarande med din familj även när du tränar. Hela familjen lär sig capoeira tillsammans och delar denna träningsform med varandra vid varje veckoslut. Alla är välkomna och Mestre Kiura ser till att ni alla går svettiga och nöjda ifrån träningen oavsett vilken ålder man är i. Här bygger vi tillsammans massor av minnen samt känslan av Familj gör sig påmind så snart man stiger in in tränings lokalen.

Familjerna tränar tillsammans fredagar & lördagar samt att man även har möjlighet att träna själv, vuxen som barn, i andra grupper (ingår i terminsavgiften)

Vi lägger alltid upp ev ändringar, event och annat kul i vårt nyhetsbrev. Gör det som en rutin att gå in på vår sida https://www.stockholmcapoeira.se/nyheter/ 

HT 2023 i Mariatorget startar fred. den 25:e augusti och avslutas fred. den 9 december. Stängda dagar för lov är 231103 för höstlov.

HT 2023 i Hammarby Sjöstad startar lörd. den 26:e augusti och avslutas lörd. den 16 december. Stängda dagar för lov är 231104 för höstlov.

Fredagar kl 18:30-19:30 Södermalmsskolan i Mariatorget, Timmermansgatan 21, ingång på innergården baksidan! Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolan innergård. Gå in på gården via Sankt Paulsgatan och i hörnet finns ingången. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan. Gympasalen finns på våning 4 och hiss saknas.

Lördagar kl 14.00-15.30 i Sjöstadsskolan i Hammarby Sjöstad, Hammarby Allé 74-76, ingången är inne på skolgården så man måste gå runt byggnaden

Terminsavgift: 2 800 kr/ Termin hela familjen plus tillägg 100 kr per person för obligatorisk försäkring som gäller helår Jan-Dec. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle. 

Om man vill träna separat i vuxna grupp/barngrupp någon av de dagarna under veckan så uppmuntrar vi familjerna att göra så och därför har vi inkluderat detta i terminsavgiften.

Ta er gärna igenom vår ”brain-mapp” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Betala till:

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: