Tjejgrupp- Reach Capoeira Project

Denna klass är capoeira lektion för nybörjare som ges enbart till unga tjejer 12-18 år av Contramestra Kiki De Maré med fokus på styrka & kondition, självförtroende & systerskap. Efter en timmas träning så sätter vi oss ner alla tillsammans och öppnar upp för tjejsnack där alltid en vuxen leder samtalen. Det kommer också öppnas upp för en klass i den s.k. ordinarie ungdoms/vuxna gruppen så att man har möjlighet och träna flera dagar i veckan. Det är målet att i slutet av terminen kunna gå till en ordinarie klass en gång i veckan (ingår i denna grupp utan avgift).

Denna grupp är avgifts fri då RFSISU har gått in och täckt träningskostnaden för tjejträningen.

VT 2024 startar fred. den 26:e januari och avslutas fred. den 31 maj. Stängda dagar för lov denna termin är 240301, 240405, 240510

Tid & Plats:

Fredagar kl 18:30-19:30 Södermalmsskolan i Mariatorget, Timmermansgatan 21, ingång på innergården baksidan! Adressen är till skolans huvudingång men vi använder ingången från skolan innergård. Gå in på gården via Sankt Paulsgatan och i hörnet finns ingången. Tillkalla ledarna genom att använda ringklockan.

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: