Barn Aspudden

BARN ASPUDDEN

Mestre Kiura har en unik form av barnträning där han tränar sina små elever med en varm hand. Prioriteringen för Mestre Kiura är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism! Kom gärna och provträna en gång och sedan bestämmer er för om ni vill att ert barn ska vara med och träna capoeira med Mestre Kiura.

Då det sker vissa förändringar ibland så rekommenderar vi att ni följer oss på Facebook Capoeira Club Cultura Brasileira (klicka på ikonen F här ovanför i bild) eller läs på vår hemsida Nyheter https://www.stockholmcapoeira.se/nyheter/ under terminens gång så ni är uppdaterade.

VT 2023 startar onsdagen den 25:e januari , samma tid och plats som nedan!

Aspuddens Skola (Gymnastik A2, mellan B), Blommensbergsvägen 166, T-bana Röda linjen till Aspudden

-6 år: Onsd. kl 17:00-18:00 i Aspuddens Skola (Gymnastik A2, mellan B)

7-12 år: Onsd. kl 18:00-19:00 i Aspuddens Skola (Gymnastik A2, mellan B)

PRIS: 1 100 kr/ Termin/barn. Plus 100 kr försäkring som betalas en gång om året. Försäkringen är obligatorisk för alla elever enligt Riksidrottsförbundet. Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya rep. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Ta er gärna igenom vår ”brain-map” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar: