Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Barn Skanstull

BARNGRUPPER SÖDERMALM

Mestre Kiura har en unik form av barnträning där han tränar sina små elever med en varm hand. Prioriteringen för Mestre Kiura är att dom små har roligt när dom tränar men att man också utvecklar sin motorik, styrka och kondition. Det är en konstform som Mestre Kiura behärskar med en enorm professionalism! Kom gärna och provträna en gång och sedan bestämmer er för om ni vill att ert barn ska vara med och träna capoeira med Mestre Kiura.

HT 2021 startar 30 augusti och avslutas 13 december! Observera att vi håller stängt när skolor har lov eller stängt för storhelg. Dessa dagar är klasserna inställda p g a lov: 2021-11-01 Höstlov

Eriksdalsskolan, gymnastiksal 4, Ringvägen 58-66. T-bana Skanstull.

  • Måndagar kl 17-18: BARNGRUPP  -6 ÅR
  • Måndagar kl 18-19: BARNGRUPP 7-12 ÅR

Drop in hela terminen! Nya barn provtränar en vecka gratis därefter betalas avgift första lektionen efter provträningen.

PRIS: 1 100 kr/ Termin/barn. Plus 100 kr försäkring som betalas en gång om året. Försäkringen är obligatorisk för ALLA elever enligt Riksidrottsförbundet.Visa upp betalningen till ledaren och hämta ut terminskort. Terminskort visas upp vid varje träningstillfälle.

Tillkommer även 500 kr i slutet av terminen för att medverka i traditionella Batizado där alla barnen tränar en hel helg och får sina nya bälten. Mer information kommer om detta i slutet av terminen.

Ta er gärna igenom vår ”brain-mapp” som förklarar alla stegen https://www.stockholmcapoeira.se/las-innan-du-kommer-till-klass/

Betala till (OBS! Ange elevens namn!):

BG nr: 314-5711

Swish nr 123 326 53 52 CAPOEIRA CLUB CULTURA BRASILEIRA

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar.