Capoeira e para homen, menino e mulher, so nao aprende quem nao quiser.

Nyheter!


“Start datum för alla klasser har flyttats fram en vecka p g a situationen som råder. Se respektive flik för din klass. Den första veckan kommer kompenseras med en dag extra under våren. Jag ser fram emot och se alla mina elever snart och tills dess, ta hand om er”

//Mestre Kiura

http://www.stockholmcapoeira.se/club-fotos-videos/
Mestre Kiura och elev Sara i ett vackert spel till bästa musiken ❤ ! Vi är så stolta över oss ❤ 😃!
https://youtu.be/0WAbJ8-wpjk
Our Brother & Sisters in Mocambique PROWED Family Mestre Kiura Senzala!

Flera viktiga regler måste följas:

  1. Var ombytt när du kommer till träningen och se till att dina ytterkläder och väskor läggs på en säker plats. Detta gäller även alla barn, se till att ditt barn är ombytt redan vid ankomst. Detta för att undvika smittspridning i omklädningsrum.
  2. Inga föräldrar eller andra som inte tränar får vistas i lokalen. Endast undantaget är för barn som provtränar och behöver ha sina föräldrar med för att känna trygghet vid den nya miljön. Lämna ditt barn vid dörren vid start och vi öppnar salen 5 minuter innan klassen slutar för hämtning. Samma gäller här- safe distance ansvar för alla dock får vi hjälpas åt med utmaningen av trånga utrymmen. Vi tillsammans hittar ett bra sätt att organisera upp oss för lämning och hämtning av barn.
  3. Påminn varandra om safe distance då det är lätt att man glömmer bort. Det är mänskligt att man kommer av sig så en vänlig ton när vi påminner varandra om att ta ett steg tillbaka är ett måste för att inte skapa kaos.
  4. Minsta lilla förkylning symtom på dig eller ditt barn: Stanna hemma. Upptäcks symtom under klass blir man hemskickad omgående. Inga chanser alls tas vid denna bedömning och visad respekt för ledaren som tar beslutet är ett krav. Självklart är man välkommen tillbaka när man är frisk igen och har följt hälsomyndighetens råd vad gäller när man är förkyld.
  5. Dela inte vattenflaska med någon.

Har du aldrig tränat capoeira eller har du kanske tagit en längre paus ifrån din capoeira träning och vill återuppta denna konstform igen? Mestre Kiura tränar elever på alla nivåer och ser till att pusha alla på individuell nivå och driver alla klasser med stor dos av passion. Mestre Kiura har utövat capoeira i över 30 år och klassen är autentisk med klasserna han höll för sina elever i Rio de Janeiro. Kom gärna och provträna innan du bestämmer dig för att fortsätta och bli en capoeirista. Nya medlemmar är välkomna under hela terminen och tas väl hand för att komma in träningen så smidigt som möjligt Vi ser till att du får en bra start och grund att stå på!

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar:

    •