Nyheter!

Information Odenplan: Vi har nu äntligen fått tillgång igen till Gustav Vasa skolans gymnastiksal (nedre salen) tisdagar kl 18-19. Träningen som sker i övre salen kl 17-18 flyter på som vanligt dock har vi ändrat åldersindelningen till 7-12 år samt satt denna tid är markerad som Fortsättningsklass så ingen behöver byta grupp. Önskemål från barnen att dom får fortsätta med sina kompisar 🙂

Om ni föräldrar har svårt att hinna till träningen kl 17 så är ni såklart välkomna att byta till kl 18 🙂.

Vi välkomnar nybörjare och även elever som har haft en paus att starta capoeira med Mestre Kiura tisdagar kl 18-19 i Gustav Vasa skolan ålder 7-12 år med start tisdagen den 7 februari 🙂!

Har du aldrig tränat capoeira eller har du kanske tagit en längre paus ifrån din capoeira träning och vill återuppta denna konstform igen? Mestre Kiura tränar elever på alla nivåer och ser till att pusha alla på individuell nivå och driver alla klasser med stor dos av passion. Mestre Kiura har utövat capoeira i över 30 år och klassen är autentisk med klasserna han höll för sina elever i Rio de Janeiro. Kom gärna och provträna innan du bestämmer dig för att fortsätta och bli en capoeirista. Nya medlemmar är välkomna under hela terminen och tas väl hand för att komma in träningen så smidigt som möjligt Vi ser till att du får en bra start och grund att stå på!

Fyll i intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom 1-2 dagar:

     
    •  
    Mestre Kiura och elev Sara i ett vackert spel till bästa musiken ❤ ! Vi är så stolta över oss ❤ 😃!
    https://youtu.be/0WAbJ8-wpjk
    Our Brother & Sisters in Mocambique PROWED Family Mestre Kiura Senzala!